Sammans - dat ben ik! 

 

Als ervaren professional met een rijke achtergrond in Sales, Supply Chain, Project Management en Customer Service, heb ik mijn expertise opgebouwd bij vooraanstaande multinationals zoals Cargill en Johnson & Johnson, evenals bij kleinere familiebedrijven.

Mijn kracht ligt in het leggen van verbindingen.

Door het verenigen van verschillende belanghebbenden, zorgen we ervoor dat gedeelde doelen worden bereikt en leggen we een solide basis voor blijvend succes.

Nicole van Elsen

In essentie ben ik de bruggenbouwer die uw organisatie nodig heeft.

Ik combineer mijn diepgaande expertise met een respectvolle en eerlijke aanpak om duurzame successen te realiseren. Uiteraard ben ik goed op de hoogte van alle facetten van HRM en blijf ik voortdurend mijn kennis bijwerken met de nieuwste regelgeving en trends.

 

Mijn kernwaarden van respect en eerlijkheid vormen de basis van mijn werk. Ik geloof sterk in de capaciteiten van elk individu en ben ervan overtuigd dat de beste beslissingen voortkomen uit het meewegen van diverse kennis en perspectieven. Ik ben sterk gericht op mensen, wat mijn benadering kenmerkt, maar tegelijkertijd ben ik bedreven in het strategisch zakelijk inzicht.

 

 

Laten we samenwerken om uw doelen te verwezenlijken en uw organisatie naar nieuwe hoogten te brengen.